Living Room i oktober


Linda Nederberg föreläser om "från överlevarlandet till livslevarlandet"

Linda dramatiserar sin väg ”från Överlevarlandet till Livslevarlandet”, som baseras på hennes bok med samma namn. På ett pedagogiskt sätt visar hon vägen till och från mental ohälsa. På ett generöst, naket och tankeväckande sätt delar hon med sig av sina erfarenheter. Föreställningen kombineras med någon av hennes föreläsningar, för att gruppen ska få verktyg att nå Livslevarlandet.

Linda erbjuder föreläsningar som skapar framgång såväl trivsel som resultatmässigt. De passar när det behövs energipåfyllnad, ökat mod, större handlingskraft, reflektion eller stöd, vid exempelvis förändringar. De passar även när gruppen vill fira framgångar, stärka vi-känslan, tänka nytt och få en gemensam framtidsbild. 


Erik Fernholm föreläser om "Lycka, motivation och coaching"

Erik brinner för att förverkliga människors inneboende möjligheter till utveckling. Områdena lycka, inre motivation och coaching kombineras med Eriks mångsidiga berättande och förmåga att inspirera. Handplockade insikter utmanar gamla antaganden och blir lätta att förstå, uppleva och framförallt använda.
 
Erik anlitas av företag och organisationer som Riksdagspartier och Sveriges Läkarförbund samt coachar chefer, filantroper och privatpersoner till ökat välmående och mätbara resultat - oavsett område i livet. Erik samarbetar aktivt med landets lyckoforskare i ledningsgruppen på Global Happiness Organization samt medverkar som lyckoexpert i TV, radio & dagspress.

- Mitt mål är att förmedla kraftfulla insikter som skapar förändring, gör jag inte det, får ni pengarna tillbaka, säger Erik.

Inget bokningsbart än!

Grundare av Pratbolaget
Grundare av Pratbolaget

Nya projekt!
Nu planererar vi för nya spännande projekt. Vi kommer att publicera detta så snart allt är klart!